des 15, 2012

Posted in Årshoroskopet, Skytten | 0 Comments

Skytten (Sagittarius) 2013

Skytten (Sagittarius) 2013

Skytten (Sagittarius) 22. november – 21. desember Skytten (Sagittarius Sagittarius ) 2013

Skytten 22.11 til 21.12
Beskrivelse

Hans element er ild, beskyttende planet – Jupiter. Fargene forbundet med dette skiltet er: oliven, rød og lilla, og steiner: turkis og onyx.

Skytten er alltid sulten på nye erfaringer og kunnskap. Hun elsker å ha lange diskusjoner med andre, der, men mangler takt og tålmodighet. Det er svært vittig og observant. Noen ganger ondsinnet.
Personer født i dette tegnet er den heldige skjebne, elsker frihet og uavhengighet. De er smertelig ærlig. Jage for hver eventyr.

Sjekk ditt horoskop ukentlig / månedlig / årlig
Fordeler

De har en stor sans for rettferdighet, alltid stå i forsvar av de svake. Deres slektninger gi interessante og overraskende liv.
Cons

De er uvøren, ikke holder sine løfter og altfor lett å bruke penger – det meste for underholdning. Mister sin grunn for motorsport.
Karriere

Strzelce satt på utvikling og drift. De kan være veldig opptatt, men jeg liker også å slappe av, mest aktivt. Begge krever mye fra hverandre og fra sine kolleger. De føler ansvar for sitt arbeid og for sine underordnede. Som hodene er både tøff og rettferdig. Den ideelle jobben for Skytten er: pilot, lærer, trener, alene og vitenskapsmann.
Kjærlighet

Skytten styrt av vindkast av lidenskap og hjerte, så det er vanskelig å bygge et varig forhold. Det er også den beste venn av alle dyrekretsen skiltene. Dedikert, nyttig, alltid i stand til å heie og bidra til å glemme bekymringer. Engasjerer seg i vennskap, og hver gjør en viktig og langdistanse forhold.

Kvinner – ikke gå ubemerket i enhver situasjon. De er preget av en utrolig sjarm, klasse, sans for humor. De er direkte, infisere smil og optimistisk holdning til livet. Etter en partner å dele livet er den beste motivasjon for handling og utvikling. Dessverre er det ikke fremmed for utroskap.

Men – er litt selvopptatt, er de klar over sin høye intelligens, de liker å fremheve. De elsker å forføre i den grad at de ofte deltar i flere forbindelser samtidig. Å forbli trofast, eller i det minste påskudd, fører det bare til å frykte tap av nærmeste familie.

Gunstige tegn: Væren (Aries) 21. mars – 20. april Væren , Vekten (Libra) 23. september – 22. oktober Vekten , Løven (Leo) 24. juli – 23. august Løven , Skorpionen (Scorpio) 23. oktober – 21. november Skorpionen .
Helse

Personer under tegnet av Skytten er særlig sårbare for leddgikt. Også ofte lider av hud problemer og lungesykdom. Helseproblemer oppstår i tilfelle av manglende overholdelse hovedsakelig sunt kosthold og indulging i å spise fast food.